TR |  EN
İhale Adı
DMO Mersin İrtibat Büro Müdürlüğü Tarafından Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İhtiyacı "Muhtelif Miktarlarda 8 Kalem Laboratuvar Malzemesi" Satın Alınacaktır

İhale No
16103

Talep Takip Numarası
BSD35B9V1JP

İhale Kayıt Numarası(İKN)
2024/588604


İhaleyi Yapan Birim

Para Birimi
TL

İlan Tarihi
03.05.2024 - 14.05.2024

İhale Tarihi / Saati
14.05.2024 / 14:00

Son Teklif Verme Tarihi / Saati
14.05.2024 / 12:00

İhale Sonucu
Devam Etmektedir

Önemli Uyarılar
*Firma yetkili satıcı değil ise; yalnızca bu ihaleye mahsus olmak üzere yetkili satıcılık ile ilgili istenen evrakların temin edilmesi zorunlu değildir. * İhale konusu alımla ilgili teknik şartnamesine cevaplar verilecektir. * Teklif Mektubu, Geçici Teminat, İhale Evrak Bedeli makbuzu kopya dosyada olmamak şartıyla iki takım olarak (biri kopya dosya diğeri asıl dosya olacaktır) İrtribat Büro Müdürlüğümüze teslim edilmekle birlikte ayrıca PDF formatında ve taranmış tek doküman olacak şekilde 1 (bir) USB bellek içerisinde de Müdürlüğümüze tevdi edilecektir. *Teklif dosyaları en geç ihale günü saat 12.00'ye kadar teslim edilecektir. Saat 12'den sonra getirilen teklifler teslim alınmayacaktır. * Geçici Teminatın banka mektubu olarak verilmesi halinde, yayınlanan şablon kullanılmalıdır. (Mektup metni içerisinde Devlet İhale Kanunu (2886) veya Kamu İhale Kanununa (4734) atıfta bulunan ifadeler yer almamalıdır.) Bu ifadeler kesin teminat mektuplarında da yer almamalıdır. * Ayrıca ihaleler ile ilgili zeyilname taleplerinde bulunulacak olan firmalarımızın ihale dokümanının yatırıldığına dair dekontu dilekçe eklerinde bildirmesi gerekmektedir.

Ek Açıklama
İhaleye katılım sağlayacak firmaların, ihale öncesinde sistemi kuruma demostrasyon yaparak uygunluk belgesi alması gerekmektedir.



Bilgilendirme Notu
Bankacılık işlemlerinde ödeme yaparken açıklama kısmına vergi numarası ve iletişim bilgisinin (telefon numarası) eklenmesi gerekmektedir.

İhale Sorumlusu


Adı ve Soyadı
Bilge ÖZDEMİR
Unvan
Teknik Uzman
Birimi
II Nolu Koordinatörlük (Mersin) Satınalma ve Fiyat Araştırma Bürosu (Mersin)
Telefon
3242374949141
E-mail
bilge.ozdemir@dmo.gov.tr
Adres
Üç Ocak Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı No:10 Akdeniz / MERSİN