TR |  EN
İhale Adı
T.C. MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ DESTEK HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI’NDAN 60 KALEM KIRTASİYE MALZEMESİ SATINALINACAKTIR.

İhale No
14750

Talep Takip Numarası
BSC1V47S3Z

İhale Kayıt Numarası(İKN)
548207


İhaleyi Yapan Birim

Para Birimi
TL

İlan Tarihi
01.06.2022 - 09.06.2022

İhale Tarihi / Saati
09.06.2022 / 14:00

İhale Sonucu
ORAY OFİS KIRTASİYE GIDA ÜRN SAN TİC LTDİŞTİ - 17.06.2022

Önemli Uyarılar
l. İhale ile ilgili eklenmiş olan dosyalar (Ticari Şartname, Teknik Şartname, İlan Metni ve Ek Şartlan ile varsa Zeyilname) Ofis sitesinden görülebilir. 2. ihaleye katılmak isteyen firma yetkililerinin ihale evrak bedelini yatırmaları gerekmektedir. 3. İhale evrak bedeli yatırılmadan yapılacak zeyilname talepleri değerlendirmeye alınmayacaktır. Ayrıca Değişiklik talebi dilekçelerine ek olarak ihale evrak bedeli dekontunun bir nüshasının eklenmesi gerekmektedir. 4. İhale Teklif Dosyasında yer alan bütün dokümanlar (Teklif mektubu, Geçici Teminat Mektubu/Makbuzu ve ihale Evrak Bedeli Makbuzu haric olmak üzere) PDF formatında ve tek dosya olarak USB içerisinde de Ofisl e tevdi edilecektir. 5. ihale ile ilgili Kopya Dosya istenilmesi halinde, Kopya içeriğinde Teklif Mektubu, Geçici Teminat Mektubu/Makbuzu ve ihale Evrak Bedeli Makbuzu aslı veya fotokopisi bulunmayacaktır. 6. ihale ile ilgili teklif edilen ürünlerin Marka/Modei Listesi, Teklif Dosyası ve Kopya Dosya içeriğinde ve Excel formatında USB içerisinde de Ofisl e tevdi edilecektir. DEVLET MALZEME OFİSİ İST. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ


Bilgilendirme Notu
Bankacılık işlemlerinde ödeme yaparken açıklama kısmına vergi numarası ve iletişim bilgisinin (telefon numarası) eklenmesi gerekmektedir.

İhale Sorumlusu


Adı ve Soyadı
Soner YOLCU
Unvan
İdari İşler Şefi
Birimi
III Nolu Müdürlük (İstanbul) Satınalma ve Satış Bürosu (İstanbul)
Telefon
0262 653 18 86/336
E-mail
soner.yolcu@dmo.gov.tr
Adres
Cumhuriyet Mah Güney Yanyol No:22 Gebze/KOCAELİ