TR |  EN
İhale Adı
İstanbul Basım İşletme Müdürlüğü İhtiyacı "Muhtelif Cins Ve Miktarda Otokopi Kağıdı" Satın Alınacaktır

İhale No
13256

Talep Takip Numarası
BSU7ESVPV3

İhale Kayıt Numarası(İKN)
2021/608682


İhaleyi Yapan Birim

İlan Tarihi
30.09.2021 - 12.10.2021

İhale Tarihi / Saati
12.10.2021 / 12:00

İngilizce Açıklama
Carbonless Copy Paper with the following specifications and quantity shall be purchased from domestic and foreign market for our Printing House Directorate.

İhale Sonucu
Umur Basım San. Ve Tic. A.Ş. - 26.11.2021

Önemli Uyarılar
-Teknik şartnameler ile sair ihale evrakları Ofisimizin www.dmo.gov.tr adresinin ihale ilanları bölümünde ilan edilmiş, çıktısı alınabilmekte olup, Başkanlığımızca ayrıca bir doküman verilmeyecektir. İhale evrak bedeli Ofis banka hesaplarından birine havale/eft yoluyla yatırılabilir. -İhale dosyasına eklenecek evrakın, “İstenilen Belgeler” listesindeki sırayla ve tel zımba kullanılmadan eklenmesi, ihale dokümanında istenilmeyen (gerekli olmayan) belgelerin teklife eklenmemesi gerekmektedir. -Geçici teminatın banka mektubu olarak verilmesi halinde, yayınlanan şablon kullanılmalıdır. -(Mektup metni içerisinde Devlet İhale Kanunu (2886) veya Kamu İhale Kanununa (4734) atıfta bulunan ifadeler yer almamalıdır.) Bu ifadeler kesin teminat mektuplarında da yer almamalıdır. -Teslimat ve faturalama işlemleri için DMO Satış Organlarına ait ihtiyaç duyulacak bilgilere http://kurumsal.dmo.gov.tr/SatisBirimleri.aspx linkinden ulaşılabilir.

Ek Açıklama
-İhale Teklif Dosyasında yer alan bütün dokümanlar (Teklif mektubu, Geçici Teminat Mektubu/Makbuzu ve İhale Evrak Bedeli Makbuzu hariç olmak üzere) PDF formatında ve tek dosya olarak USB içerisinde de Ofis’e tevdi edilecektir. -İhale ile ilgili Kopya Dosya istenilmesi halinde, Kopya Dosya içeriğinde Teklif mektubu, Geçici Teminat Mektubu/Makbuzu ve İhale Evrak Bedeli Makbuzu aslı veya fotokopisi bulunmayacaktır.



Bilgilendirme Notu
Bankacılık işlemlerinde ödeme yaparken açıklama kısmına vergi numarası ve iletişim bilgisinin (telefon numarası) eklenmesi gerekmektedir.

İhale Sorumlusu


Adı ve Soyadı
Mert DEDE
Unvan
Merkezi Satınalma Uzmanı
Birimi
II Nolu Satınalma Daire Başkanlığı I Nolu İhale Şube Müdürlüğü (II Nolu)
Telefon
3467
E-mail
mert.dede@dmo.gov.tr
Adres
Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü A Blok 4. Kat Oda:408 ANKARA